La Multi Ani, BMW M3 CSL: 50 de exemplare celebreaza aniversarea modelului bavarez

La Multi Ani, BMW M3 CSL: 50 de exemplare celebreaza aniversarea modelului bavarez
Aproximativ un deceniu. Atat a trecut de la introducerea pe piata a modelului BMW M3 CSL, prilej cu care constructorul bavarez a organizat un eveniment special in cinstea proprietarilor impresionantului sau automobil.
Distribuie pe Facebook

Lansata in premiera mondiala in cursul anului 2003, editia speciala BMW M3 CSL se lauda in primul rand cu o greutate de numai 1.385 kilograme, ceea ce reprezinta un minus de aproximativ 110 de kilograme comparativ cu versiunea standard a automobilului bavarez de inalta performanta.

De asemenea, pe langa reducerea greutatii - proces obtinut in urma realizarii plafonului, respectiv portbagajului din fibra de carbon, dar si indepartarii a numeroase elemente interioare, puterea maxima a propulsorului in sase cilindri ascuns sub capota a fost crescuta pana la pragul celor 360 CP, formula utilizata de inginerii germani permitandu-i impresionantului BMW M3 CSL sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.9 secunde.

Numai 1.383 de exemplare ale automobilului bavarez de inalta performanta au fost construite, 50 dintre acestea adunandu-se in acelasi loc pentru a celebra aniversarea de zece ani a impresionantului BMW M3 CSL.

Distribuie pe Facebook
mai multe