La naiba cu SUV-urile electrice! Nissan lanseaza pe piata un coupe cu motor V6 twin-turbo de 3.0 litri si 420 de cai putere. Cum arata in realitate

La naiba cu SUV-urile electrice! Nissan lanseaza pe piata un coupe cu motor V6 twin-turbo de 3.0 litri si 420 de cai putere. Cum arata in realitate
  • La naiba cu SUV-urile electrice!
  • Nissan lanseaza pe piata un coupe cu motor V6 twin-turbo de 3.0 litri si 420 de cai putere
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Oferita la preturi care pornesc, in SUA, de la suma de 64.990 de dolari, impresionanta creatie pluseaza cu o suspensie sport. Si, nu in ultimul rand, discuri de franare de dimensiuni generoase.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de jumatate de an, inca de la inceputul verii trecute, primul Z Nismo din istorie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, spectaculosul model se remarca atat prin spoilerele agresiv stilizate - condimentate cu prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, cat si prin pragurile proeminente sau jantele din aliaj cu un diametru de 19 inch, din aliaj usor realizate, pe cand meniul de la interior, prezent de cealalta parte a portierelor, cuprinde inclusiv scaune sport, sculptate atent, ceasuri de bord digitale ori tapiterie confectionata din piele, cu elemente din Alcantara in echipare.

Numarul de magie continua cu instrumente de bord digitale si configurabile - cu un display cu o diagonala de 12.3" in dotare, instalatie audio de inalta fidelitate, sistem de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone a temperaturii. Cu precizarea ca printre multiplele detalii demne de mentionat se regasesc si un propulsor cu sase cilindri in V, doua turbine, plus o capacitate de 2.997 de centimetri cubi, ce dezvolta undeva in jurul a 420 CP, scoate la iveala fisa tehnica.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2024