La naiba cu SUV-urile electrice! Nissan lanseaza pe piata un coupe cu motor V6 twin-turbo de 3.0 litri si 420 de cai putere. Cum arata in realitate

La naiba cu SUV-urile electrice! Nissan lanseaza pe piata un coupe cu motor V6 twin-turbo de 3.0 litri si 420 de cai putere. Cum arata in realitate
  • La naiba cu SUV-urile electrice!
  • Nissan lanseaza pe piata un coupe cu motor V6 twin-turbo de 3.0 litri si 420 de cai putere
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Disponibil la preturi incepand de la suma de 64.990 de dolari, noul model sport se va mai putea lauda, de asemenea, si cu discuri de franare pe masura performantelor.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an - inca din ultima parte a toamnei lui 2023, cea dintai generatie a japonezei oferite sub denumirea de Z Nismo stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate - condimentate cu prize supradimensionate, respectiv un difuzor urias de aer, insa nici aripile laterale conturate atent ori jantele cu un diametru de 19 inch, sculptate din aliaj usor, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate; ba dimpotriva.

Oferit, spre vanzare, la preturi incepand de la o suma de 64.990 de dolari, noul vehicul va mai pune la dispozitia viitorilor cumparatori, fie in standard, fie optional, de la caz la caz, si un set de scaune sport, cu tetiere incorporate, semnate Recaro, o pereche de ecrane color, cu diagonala de pana la 12.3", un volan multifunctional, in trei spite, cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, o instalatie audio de la Bose - de inalta performanta.

Totodata, cea dintai generatie a japonezei comercializate de Nissan sub denumirea de Z Nismo a mai pregatit - daca vine vorba, in continuare, despre reteta specifica departamentului interior, si o tapiterie realizata din piele, cu accente din Alcantara, un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, accente contrastante. Cat despre meniul caracteristic departamentului tehnic, seria atractiilor principale cuprinde inclusiv o unitate in sase cilindri - cu doua turbine si o capacitate de 2.997 de centimetri cubi, sinonima cu 420 CP, pe benzina.

Rezultatul: cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in sub 4.5 secunde, pe cand viteza de top nu reprezinta - la momentul de fata, decat o mare necunoscuta si un mister de proportii, un motiv numai bun pentru a aminti de celelalte ingrediente de ordin mecanic, precum tractiune spate, diferentialul cu alunecare limitata, discurile de franare pe masura performantelor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2024