La naiba cu SUV-urile electrice! Nissan lanseaza pe piata un coupe cu motor V6 twin-turbo de 3.0 litri si 420 de cai putere. Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi

La naiba cu SUV-urile electrice! Nissan lanseaza pe piata un coupe cu motor V6 twin-turbo de 3.0 litri si 420 de cai putere. Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi
  • La naiba cu SUV-urile electrice!
  • Nissan lanseaza pe piata un coupe cu motor V6 twin-turbo de 3.0 litri si 420 de cai putere
  • Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un diferential LSD. Plus discuri de franare masive, cu diametrul de pana la 15 inch in echipare.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de 13 saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui august, mult anticipata versiune Nismo a noului Nissan Z are, incepand de miercuri, si un pret de pornire. 64.990 de dolari este, mai precis, suma minima pe care clientii respectivei variante o vor avea de achitat peste Ocean - pe piata din SUA, respectivul model oferind, la schimb, si un propulsor in sase cilindri, cu capacitatea de 2.997 de centimetri cubi, condimentat cu doua turbine pentru un total de 420 CP. Din pacate, performantele masinii cu pricina cu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa este de asteptat ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in mai putin de 4.5 secunde, pe cand viteza maxima ar putea depasi, de ce nu, pragul de 250 km/h.

Nissan Z Nismo

Nissan Z Nismo

Prin urmare, lista cu dotari standard cuprinde inclusiv discuri de franare uriase - de pana la 15". Din meniu nu lipsesc nici suspensia sport ori diferentialul cu alunecare limitata, elementelor mentionate anterior alaturandu-li-se si o pereche de faruri cu tehnologie LED, un set de jante cu diametrul de 19 inch, confectionate din aluminiu forjat, de la RAYS, o evacuare dubla, scaune sport - cu tetiere incorporate, semnate Recaro, un sistem multimedia cu display de noua inch, o instalatie audio premium, acompaniata de opt difuzoare marca Bose, instrumente de bord digitale, tapiterie realizata din piele, plus Alcantara, geamuri cu actionare electrica, volan in trei spite, climatizare cu reglarea automata a temperaturii, Intelligent Cruise Control, hotspot WiFi s.a.m.d.

In ceea ce priveste departamentul vizual, noul Z Nismo iese numaidecat in evidenta prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, un numar considerabil de priviri avand sa atraga - de asemenea, si aripile laterale proeminente. Multiple detalii de culoare rosie si neagra completeaza reteta caracteristica exteriorului, pe cand interiorul se va putea lauda - printre altele, cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza etc. Sub capota, dupa cum spuneam, de altfel, si anterior, la inceputul acestui material, un motor V6 twin-turbo de 3.0 litri ofera undeva in jurul a 420 de cai putere - astfel ca versiunea Nismo este cu 20 CP mai potenta decat varianta standard a modelului Nissan Z, comercializata la preturi pornind de la 42.210 dolari.

Nissan Z Nismo

Nissan Z Nismo

Nissan Z Nismo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Nissan Z Nismo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2023