Lambo Murcielago a ajuns la 4.000 de exemplare!

Lambo Murcielago a ajuns la 4.000 de exemplare!
A trecut mult timp de cand italienii de la Lamborghini au prezentat modelul Murcielago. Atunci cand a fost introdus, inlocuitorul lui Diablo venea cu un V12 de 6.2 litri si 580 cai putere...
Distribuie pe Facebook

Insa constructorul italian nu s-a oprit aici si de atunci a tot continuat cu imbunatatirea supercarului. Fie ca a primit mai multi cai putere, fie ca a venit in diverse editii speciale precum Reventon si noua nava amiral LP670-4 SuperVeloce, Murcielago parea mereu tanar. Acum, fiind tot mai aproape de sfarsitul carierei, Lamborghini Murcielago se poate lauda ca a iesit pe portile fabricii intr-un numar de 4.000 de exemplare! Ca o comparatie, precedentul sau Lamborghini Diablo a fost produs in doar 2.900 de exemplare in cei 11 ani de cariera.

Modelul Murcielago cu numarul 4.000 este un Murcielago LP670-4 finisat in Arancione Atlas si va ajunge pe mainile unui client din China.

O poveste de glorie este pe cale sa se incheie, iar alta este pe cale sa inceapa. Italienii de la Lamborghini au inceput deja testele cu inlocuitorul lui Murcielago, cunoscut sub numele de JOTA. 

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2010