Lamborghini continua seria lansarilor extravagante: noul Centenario are 770 CP si costa 1,75 mil. euro

Lamborghini continua seria lansarilor extravagante: noul Centenario are 770 CP si costa 1,75 mil. euro
  • Lamborghini publica primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Centenario
  • Noua editie speciala ofera o motorizare V12 de 770 cai putere, plus caroserie din fibra de carbon
  • Cumparatorii au la dispozitie atat o versiune Coupe, cat si o varianta Roadster
Distribuie pe Facebook

Lamborghini prezinta in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva o noua bijuterie pe patru roti, botezata Centenario si construita in numai 40 de exemplare.

Lamborghini continua seria lansarilor extravagante, compania italiana prezentand cu ocazia celei de-a 86-a editii a evenimentului Geneva International Motor Show o noua bijuterie pe patru roti.

Botezat sugestiv Centenario, automobilul cu pricina celebreaza cea de-a 100-a aniversare a lui Ferruccio si ofera 770 de cai putere dintr-o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V.

Adaugam in meniu si o transmisie automata cu sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala, iar performantele rezultate sunt dintre cele mai impresionante.

Lamborghini CentenarioLamborghini Centenario

Sprintul 0 - 300 km/h dureaza, de exemplu, numai 23.5 de secunde, fisa tehnica a Lamborghini-ului Centenario culminand insa cu viteza maxima de peste 350 de kilometri pe ora.

Iar acesta-i doar inceputul, propunerea celei mai noi bijuterii pe patru roti din Sant'Agata Bolognese cuprinzand inclusiv o caroserie realizata din fibra de carbon sau un pachet aerodinamic restilizat.

Multiple modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul departamentului interior, ecranul tactil de 10.1 inch reprezentand principala atractie in cazul de fata.

Lamborghini Centenario

Nu vor trece insa neobservate nici insertiile de alcantara de la nivelul panoului de bord, respectiv scaunelor din fibra de carbon, cusaturile contrastante fiind si ele prezente din plin.

Dupa cum precizam si anterior, productia noului Lamborghini Centenario este limitata la numai 40 de unitati, dintre care 20 apartinand versiunii Coupe si 20 variantei Roadster.

Pretul de pornire al modelului cu pricina se ridica la 1.75 milioane euro - fara taxe incluse, insa toate exemplarele fabricate au reusit deja sa-si gaseasca o noua casa.

Lamborghini CentenarioLamborghini Centenario

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Lamborghini Centenario
mai multe