Lamborghini va dezvalui un nou model in cinci zile - EXCLUSIV

Lamborghini va dezvalui un nou model in cinci zile - EXCLUSIV
Cinci zile. Atat a mai ramas pana cand un nou Lamborghini va vedea lumina zilei. Vestea proasta? Nimeni de pe aceasta planeta nu cunoaste cu exactitate modelul cu care planuieste sa ne surprinda constructorul din Sant'Agata Bolognese.
Distribuie pe Facebook

Au mai ramas doar noua zile pana la debutul Salonului Auto de la Frankfurt, iar italienii de la Lamborghini planuiesc sa socheze inca o data lumea supercarurilor. Modelul ce urmeaza a fi dezvaluit este unul dintre cele mai bine pazite secrete ale acestui moment, insa exista deja o lista cu posibile aparitii.

Conform ultimelor zvonuri, constructorul din Sant'Agata Bolognese va dezvalui la editia 2011 a Frankfurt Motor Show o noua editie speciala a deja-celebrului Gallardo. Multe voci anunta ca aceasta va fi ultima varianta a supercarului italian, ce urmeaza a fi inlocuit de un alt model.

De asemenea, devoratorii de senzatii extreme asteapta cu mare interes versiunea de productie a ultra-performantului Sesto Elemento. Dezvaluit anul trecut sub forma de concept car, extremul supercar din Sant'Agata Bolognese se lauda cu 570 cai putere si... numai 999 de kilograme. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 2.5 secunde.

Tot la capitolul 'Debuturi mai mult sau mai putin probabile' notam si varianta convertible a recent-lansatului Aventador LP700-4, versiunea de serie a super-sedanului Estoque, un model cu motor montat in partea din fata sau chiar inlocuitorul lui Gallardo.

Indiferent care ar fi adevarul, acesta va iesi la iveala pe 12 septembrie, cu doar o zi inainte de deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt pentru presa de specialitate.

Lamborghini dezvaluie un nou model in cinci zile - EXCLUSIV

Distribuie pe Facebook
mai multe