Lamborghini Huracan LP610-4: POZE, VIDEO si DETALII TEHNICE

  • Primele imagini ale noului Lamborghini Huracan LP610-4 au scapat pe internet
  • Supercarul ascunde sub capota un V10 de 5.2 litri si circa 610 cai putere
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 3.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Noi fotografii oficiale cu inlocuitorul modelului Lamborghini Gallardo au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, acelasi internet facandu-ne cunostinta si cu primele informatii tehnice ale mult anticipatului Huracan LP610-4.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala in primavara lui 2014, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul si mult anticipatul Lamborghini Huracan LP610-4 este pus in miscare de acelasi V10 aspirat de 5.2 litri ce propulseaza si vechiul Gallardo, unitatea pe benzina fiind insa modificata pentru a livra celui aflat la volan, asa cum o sugereaza si denumirea sa, nici mai mult, nici mai putin de 610 cai putere.

Lamborghini Huracan LP610-4

De asemenea, viitorul supercar al constructorului din Sant'Agata Bolognese se mai poate lauda si cu prezenta deja nelipsitului sistem de tractiune integrala, respectiv prima cutie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj din istoria companiei italinesti, toate aceste caracteristici tehnice impreuna cu un cuplu maxim de 560 Newton-Metri si o greutate aproximativa de 1.422 kilograme contribuind la venirea primilor 100 km/h dupa doar 3.2 secunde.

Lamborghini Huracan LP610-4

Iar asta-i doar inceputul. Tot pe fisa cu specificatii mai regasim si o acceleratie de la 0 la 200 km/h care se realizeaza in mai putin de zece secunde (in 9.9 secunde, mai exact), in timp ce consumul de carburant urmeaza sa se situeze in jurul valorii de 12.5 litri la 100 de kilometri. Din pacate, informatiile cu privire la viteza maxima lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca noul Lamborghini Huracan LP610-4 sa depaseasca pragul celor 320 kilometri pe ora.

Lamborghini Huracan LP610-4Lamborghini Huracan LP610-4

In ceea ce priveste aspectul vizual, inlocuitorul modelului Lamborghini Gallardo iese in evidenta printr-un design simplist, cu atractii principale precum blocuri optice inzestrate cu tehnologia LED, detalii angulare sau jante de dimensiuni generoase, cu design in cinci spite. Referitor la interior, reteta regasita aici a fost schimbata integral, supercarul italian urmand a-si cuceri pasagerii atat prin instrumentele sale de bord digitale, cat si datorita consolei centrale moderne, ce se remarca in special prin butonul de pornire imprumutat de la nava amiral Aventador LP700-4.

Lamborghini Huracan LP610-4Lamborghini Huracan LP610-4

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de dezbatut cu privire la noul Lamborghini Huracan LP610-4, si anume sunetul motorului - sunet despre care urmeaza sa aflam cate ceva chiar din urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Lamborghini Huracan LP610-4
mai multe