Lamborghini Huracan renunta la plafon pentru lupta cu Ferrari 488 Spider

Lamborghini Huracan renunta la plafon pentru lupta cu Ferrari 488 Spider
  • Noul Lamborghini Huracan Spider debuteaza in toamna acestui an, la Frankfurt
  • Supercarul italian promite un V10 aspirat, de 5.2 litri si 610 cai putere
  • Primii 100 km/h vin in mai putin de 3.5 secunde, viteza maxima se anunta de 320+ km/h
Distribuie pe Facebook

Luati prin surprindere de aparitia neanuntata a noului Ferrari 488 Spider, oficialii Lamborghini apasa puternic pedala de acceleratie si grabesc lansarea versiunii decapotabile a modelului Huracan.

Ferrari 488 Spider nu este singura super-decapotabila care va debuta cu ocazia editiei din acest an a evenimentului Frankfurt Motor Show. In cadrul aceluiasi eveniment auto ce se desfasoara in perioada 19 - 27 septembrie si-a mai anuntat aparitia si versiunea fara-de-acoperis a Lamborghini-ului Huracan.

Asemeni modelului Coupe, noul Lamborghini Huracan Spider se bucura de serviciile unei unitati aspirate cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, ce livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 610 cai putere si 560 Newton-Metri.

Trecem in revista si transmisia DCT cu sapte rapoarte, respectiv numeroasele sisteme electronice instalate pentru un maximum de aderenta, iar primii 100 km/h ar trebui sa soseasca in mai putin de 3.5 secunde, acul vitezometrului urmand a-si continua apoi nestingherit incursiunea pana dupa pragul celor 320 km/h.

Despre departamentul vizual nu avem inca nici un fel de informatie, fotografie sau detaliu oficial - cu exceptia faptului ca soft-topul va reveni in peisaj, insa nu trebuie sa fii neaparat geniu pentru a-ti inchipui cum va arata noul Lamborghini Huracan Spider.

Sau sa realizezi ca acesta va prelua de la modelul Coupe atat platforma realizata dintr-o combinatie de aluminiu si fibra de carbon pentru un minimum de greutate, cat si suspensia ajustabila dotata cu amortizoare magnetoreologice, respectiv sistemul de franare compus din discuri carbon-ceramice.

Asadar, acestea fiind spuse, noi ne oprim aici si asteptam cu nerabdare primele imaginile ale noului Lamborghini Huracan Spider. Nu inainte insa de a reaminti ca rivalul sau direct, Ferrari-ul 488 Spider, este pus in miscare de un propulsor V8 bi-turbo cu o capacitate cilindrica de 3.9 litri si putere maxima de 660 cai putere, in timp ce acoperisul retractabil face parte din familia hard-top-urilor.

Lamborghini Huracan Spider - Ipoteza de design

Distribuie pe Facebook
mai multe