Lamborghini Jota se pregateste de debut!

Lamborghini Jota se pregateste de debut!
Viitorul Lamborghini Jota se pregateste de debut! Succesorul lui Murcielago urmeaza sa fie prezentat in luna iulie atat clientilor, cat si dealerilor. Noul model va lua primul contact cu publicul cel mai probabil in toamna, la Paris Motor Show.
Distribuie pe Facebook
Alte noi informatii nu se cunosc, ci doar cele de pana acum. Se anunta un sasiu din fibra de carbon, un nou motor V12 cu injectie directa capabil de 700 cai putere (sau chiar mai mult) si performante extreme: 0 - 100 km/h in aproximativ trei secunde si viteza maxima in jurul a 370 km/h.

Designul exterior va imprumuta o serie de elemente de la Reventon, noul supercar urmand a fi mai scurt decat  Murcielago. Mai mult de atat, conform zvonurilor, traditionalele lambo doors ar putea disparea pentru mentinerea unei greutati scazute, de aproximativ 1.500 kg. Alte detalii includ jante pe 21 inci si un sistem de franare Brembo.

In ceea ce priveste pretul, Lamborghini ar putea cere pe Jota aproximativ aceeasi suma ca in cazul lui Murcielago, cu precizarea ca lista cu optiuni va fi ceva mai bogata.


Sursa: Teamspeed
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2010