Viitorul Lamborghini Jota se arata din nou!

Viitorul Lamborghini Jota se arata din nou!
Mai puternic, mai usor si mai rapid, viitorul Lamborghini Jota se arata in noi fotografii spion! Sa fie aceasta ultima sa aparitie inainte de marele debut?
Distribuie pe Facebook

Cum actualul Murcielago este pregatit sa devina istorie, italienii de la Lamborghini lucreaza din greu la un succesor mai performant ca niciodata. Multumita utilizarii din plin a materialelor usoare, precum aluminiu sau fibra de carbon, viitorul supercar va cantari mai putin, undeva in jurul a 1.500 kg. In plus, greutatea scazuta va fi combinata cu o crestere de putere, noul Lamborghini Jota urmand a se bucura de serviciile unui motor V12 de 7.0 litri si peste 700 cai putere.

Viitorul Lamborghini Jota se arata din nou!

Mai mult de atat, contrar informatiilor neoficiale care indicau disparitia usilor de tip LSD, acestea isi vor face aparitia si pe cea mai noua creatie din Sant'Agata Bolognese. Transmisia ramane inca un mister, insa ultimele zvonuri indica prezenta unei cutii de viteze unice si nu doar un e-gear imbunatatit. Asadar, combinam detaliile tehnice impresionante cu un design inspirat de la Reventon si obtinem o prima viziune asupra noii nave amiral a constructorului italian.

Viitorul Lamborghini Jota se arata din nou!

Desi noul Lamborghini Jota se pregatea pentru Paris Motor Show, eveniment ce se desfasoara in toamna acestui an, debutul sau ar putea fi amanat pana in primavara, la Geneva Motor Show.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 August 2010