Lamborghini l-a invitat sa vada noul SUV. A luat camera cu el si a filmat TOT

Lamborghini l-a invitat sa vada noul SUV. A luat camera cu el si a filmat TOT
  • Lamborghini a lansat un nou SUV la sfarsitul anului trecut
  • Modelul italian ofera 650 CP si tractiune integrala
  • Primele exemplare vor ajunge pe strazi in primavara lui 2018
Distribuie pe Facebook

Primul SUV din istoria moderna a companiei Lamborghini ni se prezinta intr-un nou material video, care surprinde atat exteriorul in cinci portiere, cat si interior cu patru scaune individuale.

La sfarsitul anului trecut, cand intreaga industrie auto se pregatea de vacanta, Lamborghini publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului Urus.

Construit pe aceeasi platforma cu modele precum Bentley Bentayga sau... Volkswagen Touareg, SUV-ul companiei italiene anunta un motor V8 sub capota.

Unitatea cu doua turbine si capacitatea cilindrica de patru litri dezvolta o putere maxima de 650 CP, care ajunge la toate cele patru roti printr-o cutie automata.

Asadar, spune Lamborghini, noul Urus are nevoie de numai 3.6 secunde pentru a sprinta pana la suta, in timp ce proba 0 - 200 km/h dureaza 12.8 secunde.

Totodata, viteza maxima a SUV-ului italian se ridica la 305 km/h daca este sa ne luam dupa declaratiile initiale ale oficialilor companiei aflate sub tutela Audi.

Din fericire, fiecare exemplar livrat clientilor este echipat in standard cu un sistem de franare cu discuri carbon-ceramice, care masoara 440 mm pe puntea fata.

In ceea ce priveste meniul estetic, Lamborghini a impachetat formula Urus intr-un ambalaj pe masura, plin de suprafete si detalii angulare la nivel de exterior.

La interior in schimb, SUV-ul companiei italiene impresioneaza prin tehnologia din dotare, ilustrata perfect de cele trei display-uri color integrate in bord.

Preturile de vanzare pornesc in Europa de la 171.249 euro, iar primele automobile vor ajunge pe strazi in primavara acestui an, potrivit declaratiilor anterioare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2018