Lamborghini Urus ar putea costa 170.000 euro

Lamborghini Urus ar putea costa 170.000 euro
Lansat sub forma de concept in cadrul Salonului Auto de la Geneva de acest an, primul SUV din istoria moderna a italienilor de la Lamborghini ar putea ajunge in showroom-urile din intreaga lume la un pret de pornire de aproximativ 170.000 euro.
Distribuie pe Facebook
Desi nici macar nu a fost anuntata o versiune de productie a acestuia (cel putin in mod oficial), britanicii de la Car tin sa ne anunte astazi ca viitorul Lamborghini Urus va fi disponibil la vanzare incepand cu anul 2016, la un pret de pornire de aproximativ 170.000 euro. Drept urmare, primul SUV din istoria moderna a constructorului din Sant'Agata Bolognese va fi cel mai ieftin automobil pe care acestia il vor oferi - un detaliu ce-i fac pe italieni sa viseze la 3.000 de exemplare comercializate anual.

In cazul in care va primi unda verde, noul Lamborghini Urus va fi construit pe aceeasi platforma PL73 ce urmeaza a gazdui si urmatoarele generatii ale modelelor Audi Q7, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, respectiv versiunea de productie a conceptului Bentley EXP 9 F. De asemenea, ne putem astepta ca pe lista cu picanterii tehnice sa se regaseasca si o constructie ultra-usoara din aluminiu si fibra de carbon, plus o motorizare pe benzina de 600 cai putere (cel mai probabil, vom avea de-a face cu o versiune revizuita a recent-lansatului V8 twin-turbo de patru litri).

Daca totul va decurge conform planului, nu este exclus ca profitul adus de Urus sa-i faca pe cei de la Lamborghini sa se gandeasca si la un al patrulea model.

Distribuie pe Facebook
mai multe