Lamborghini Urus intr-o ipostaza cum rar il poti vedea. Se impotmoleste sau nu super SUV-ul italian?

Lamborghini Urus intr-o ipostaza cum rar il poti vedea. Se impotmoleste sau nu super SUV-ul italian?
  • Au scos SUV-ul Urus in off-road
  • La volan s-a aflat Valentino Balboni
  • Pe sosea, Urus ajunge la 100 de km/h in 3.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Cei de la DailyDrivenExotics l-au cooptat pe legendarul pilot de teste Valentino Balboni si au dus cel mai nou SUV de la Lamborghini in off-road. Cum s-a descurcat Urus poti vedea in clipul video de mai jos.

Lamborghini Urus este cel de-al doilea SUV din istoria brand-ului italian si unul dintre cele mai puternice SUV-uri din prezent. Motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri de sub sub capota livreaza ambelor punti 650 de cai putere si 850 Nm cuplu intre 2.250 rpm si 4.500 rpm.

Pe sosea, Urus atinge 100 de km/h in doar 3.6 secunde, insa cum se descurca oare SUV-ul italian pe teren accidentat? Acelasi lucru au vrut sa afle si cei de la DailyDrivenExotics, tocmai de aceea au dus un Urus acolo unde foarte putini proprietari indraznesc sa-l duca: in off-road.

La volan s-a aflat nimeni altul decat Valentino Balboni, legendarul pilot de teste de la Lamborghini, caruia brand-ul din Sant'Agata Bolognese chiar i-a dedicat o editie speciala a modelului Gallardo.

Inainte sa dai play iti mai spunem doar ca terenul nu a fost chiar atat de accidentat, asa ca nu te grabi sa-l compari cu G-Class, insa nu putem spune ca nu ne-a placut sa vedem SUV-ul de cateva sute de mii de euro in noroi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2019