Lamborghini Veneno, supercarul italian de 740 CP si peste 3.5 milioane euro

Italienii de la Lamborghini vor dezvalui cu ocazia celei de-a 83-a editii a Salonului Auto de la Geneva un nou proiect special. Un proiect special pe nume Veneno, al carui pret de pornire depaseste pragul celor 3.5 milioane de euro.
Distribuie pe Facebook

Cea de-a 83-a editie a legendarului Geneva Motor Show se anunta un adevarat paradis pentru iubitorii de supercaruri. Pe langa mult-anticipatele debuturi ale modelelor McLaren P1 si Ferrari F150 sau premiera mondiala a exemplarului Koenigsegg cu numarul 100, salonul auto elvetian va mai gazdui si aparitia neasteptata a surprizei pe nume Lamborghini Veneno.

Cine sau ce este Lamborghini Veneno? Ei bine, asemeni faimosului Aventador J, noul Lamborghini Veneno este un proiect special. Si de-aceasta data, la baza se afla modelul Aventador, a carei caroserie a fost insa sculptata intr-unul dintre cele mai dramatice moduri posibile. De asemenea, si propulsorul V12 de 6.5 litri ascuns sub capota a fost modificat pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 740 cai putere, viteza maxima crescand astfel pana la pragul celor 354 kilometri pe ora.

Iar acestea nu sunt singurele atuuri cu care se poate lauda noul Lamborghini Veneno. La fel ca si celelalte proiecte speciale ale companiei din Sant'Agata Bolognese, cea mai noua creatie a constructorului italian va fi construita intr-o editie limitata. In cazul de fata, vorbim de numai trei exemplare, fiecare disponibil in schimbul unui sume de aproximativ 3.6 milioane de euro.

Inutil de mentionat, intreaga productie a fost deja vanduta.

Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Lamborghini Veneno
mai multe