Land Rover a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a britanicilor are motor de BMW M si jante confectionate din fibra de carbon

Land Rover a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a britanicilor are motor de BMW M si jante confectionate din fibra de carbon
  • Land Rover a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a britanicilor are motor de BMW M si jante confectionate din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o instalatie audio de inalta fidelitate. Plus doua display-uri de dimensiuni generoase, impartite intre ceasurile de bord si sistemul de navigatie.

Mijlocul anului 2023 marcheaza debutul unui nou autovehicul ce poarta semnatura specialistilor companiei Land Rover, exclusivistul producator britanic anuntand - la jumatatea acestei saptamani, lansarea celui mai performant Range Rover din toate timpurile. Comercializat sub indicativul Sport SV, impresionantul model beneficiaza de un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri si undeva in jurul a 635 de cai putere - de provenienta BMW M, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 60 de mile pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de doar 3.6 secunde, dupa cate se precizeaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei.

Range Rover Sport SV

Range Rover Sport SV

Disponibila la preturi incepand de la peste 170.000 de lire sterline, se specifica si in documentul mentionat anterior, spectaculoasa reteta cuprinde inclusiv o viteza de top de aproape 290 de kilometri pe ora, drept pentru care din peisaj nu lipsesc nici discurile de franare carbon-ceramice - insotite de etriere cu pana la opt pistoane in dotare. Meniul caracteristic departamentului tehnic se incheie cu suspensia extrem de avansata - care combina perne de aer cu amortizoare hidraulice, in timp ce lista atractiilor estetice cuprinde inclusiv un set de jante sculptate din fibra de carbon si acompaniate, mai mult ori mai putin surprinzator, de un diametru masiv, de 23".

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul urmatoarelor sase luni, impozantul SUV pe nume Range Rover Sport SV promite sa isi intampine viitorii cumparatori cu dare de mana alaturi de multiple tehnologii SF, numarul de magie culminand cu instalatia audio de inalta fidelitate compusa din 29 de difuzoare de la Meridian, patru dintre aceste boxe fiind montate in scaunele cu tetiere incorporate pentru o experienta cu adevarat memorabila. La final, britanicii anunta ca printre echipamentele oferite se regasesc si doua display-uri color - unul pentru instrumentele de bord digitale, altul pentru sistemul de infotainment.

Range Rover Sport SV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Range Rover Sport SV
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2023