Le-au inchis gura haterilor. Abia lansata pe piata, noua lor masina e aproape SOLD OUT!

Le-au inchis gura haterilor. Abia lansata pe piata, noua lor masina e aproape SOLD OUT!
  • Productia pe 2018 a noului Aston Martin Vantage a fost vanduta aproape in totalitate
  • Lansat la inceputul acestui an, modelul britanic ofera un motor V8 twin-turbo de 510 CP
  • Clientii din Germania vor avea de platit un singur exemplar cel putin 154.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Chiar daca a reusit sa starneasca numeroase controverse printre internauti, noul Aston Martin Vantage este un adevarat succes comercial. O spun cele mai recente informatii facute publice de oficialii companiei britanice, care anunta vanzarea aproape in intregime a productiei pe 2018.

Anuntat cu surle si trambite chiar la inceputul acestei saptamani, noul Aston Martin Vantage a reusit numaidecat sa imparta internetul in doua tabere distincte. In centrul atentiei se regaseste, de fiecare data, aspectul radical diferit de cel al modelului actual, dar si asemanarea evidenta cu celebrul DB10.

In ciuda tuturor criticilor si controverselor insa, departamentul de design al companiei din Gaydon pare sa fi dat lovitura cu cea mai recenta creatie a sa. O spun fara perdea oamenii de la vanzari, care tocmai au dezvaluit ca productia sportivei britanice pe anul 2018 s-a vandut aproape in totalitate.

Aston Martin Vantage

Aston Martin Vantage

Si aceasta in conditiile in care noul Aston Martin Vantage nici macar nu se apropie de categoria automobile accesibile. Ba dimpotriva: pe piata americana, preturile de vanzare pornesc de la 149.995 de dolari, in timp ce clientii din Germania au de scos din buzunare o suma si mai mare - 154.000 de euro, in speta.

Pentru banii respectivi, sportiva britanica ofera un benzinar V8 twin-turbo de patru litri si provenienta Mercedes-AMG, cuplat la o cutie automata cu opt rapoarte si, in premiera pentru compania din Gaydon, un diferential electronic pentru puntea spate. Astfel, primii 100 km/h vin in aproximativ 3.6 secunde.

Ulterior, noul Aston Martin Vantage continua sa accelereze pana la 313 km/h, potrivit primelor informatii oficiale. Special pentru colectionarii de cifre si numere din lumea intreaga, precizam inclusiv ca fisa tehnica a modelului prezentat in urma cu doar cateva zile mai gazduieste si o greutate de 1.530 de kilograme.

Aston Martin Vantage

Aston Martin Vantage

Aston Martin Vantage

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Aston Martin Vantage
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2017