Lexus LFA Nurburgring - Pentru ca destul nu e suficient

Lexus LFA Nurburgring - Pentru ca destul nu e suficient
Mai multa putere - Verificat. Transmisie mai rapida - Verificat. Bunatati din fibra de carbon - Verificat. Eleron urias - Verificat. Noul Lexus LFA Nurburgring este aici. Pentru ca destul nu e suficient!
Distribuie pe Facebook

Noul Lexus LFA, uber supercarul japonezilor de la Toyota, s-a pregatit special pentru a lua cu asalt Nurburgring-ul. Motorul V10 de 4.8 litri vine acum cu mai multa putere ca niciodata (bine, doar cu 10 CP in plus, rezultand un total de 562 CP), iar transmisia a fost recalibrata pentru a schimba viteza in doar 0.15 secunde - lucruri ce fac din LFA un supercar (si mai) de top.

Lexus LFA Nurburgring - Pentru ca destul nu e indeajuns

In plus, pentru a tine LFA-ul lipit de asfaltul Iadului Verde, japonezii au gandit si un nou kit aerodinamic, ce consta in spoiler fata, praguri laterale si un eleron urias. Desigur, toate sunt realizate din fibra de carbon. Mai mult de atat, acceleratia pana la 100 km/h in 3.7 secunde si viteza maxima de 325 km/h au fost mentinute, in ciuda uriasei forte de apasare pe care o exercita supercarul.

Lexus LFA Nurburgring - Pentru ca destul nu e indeajuns

Daca vrei un Lexus LFA Nurburgring ar trebui sa te grabesti. Doar 50 de exemplare vor fi construite! Ah, da... Viitorii clienti se vor bucura si de acces gratuit pe Nurburgring, timp de un an.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2010