Lexus ne invita sa descoperim noul GS F in peste 80 de imagini proaspete

Lexus ne invita sa descoperim noul GS F in peste 80 de imagini proaspete
  • Lexus publica peste 80 de noi imagini ale sportivului GS F
  • Modelul japonez ofera un V8 aspirat cu 467 CP si 527 Nm
  • Pachetul cu bunatati continua cu design-ul agresiv stilizat
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit, noul Lexus GS F revine astazi in atentia noastra, oficialii japonezi publicand peste 80 de fotografii proaspete ale sedanului lor de clasa medie si inalta performanta.

Disponibil la vanzare incepand cu luna decembrie, in schimbul unui pret minim de 84.440 dolari, noul Lexus GS F iese in evidenta prin numeroase detalii sinonime cu sportivitatea absoluta, grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase sau cele patru tips-uri din dotarea difuzorului posterior de aer fiind doar inceputul.

Lexus GS F - Galerie FotoLexus GS F - Galerie Foto

Lexus GS F - Galerie Foto

Nu de alta, dar neobservate nu vor trece nici extensiile proeminente de la nivelul aripilor laterale, eleronul din fibra de carbon caracteristic capotei portbagajului sau jantele forjate pe 19 inch livrate in compania unor anvelope in dimensiunile 255 /35 ZR19, respectiv 275 / 35 ZR19.

Meniul exterior se incheie intr-un final cu cele opt nuante - pe nume Molten Pearl, Ultrasonic Blue, Ultra White, Atomic Silver, Liquid Platinum, Nebula Gray Pearl, Caviar si Matador Red, alese parca special pentru a scoate si mai mult in evidenta liniile si formele sportive ale caroseriei, pe cand departamentul interior...

... ei bine, departamentul interior ne intampina in cazul de fata alaturi de volan sport multifunctional, scaune fata cu suport lateral marit, pedalier din aluminiu si ornamente din fibra de carbon. Nu lipsesc insa nici insertiile de piele, accentele de alcantara sau cusaturile albe / albastre.

Lexus GS F - Galerie Foto

Lexus GS F - Galerie FotoLexus GS F - Galerie Foto

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Lexus GS F impresioneaza in mod particular prin motorizarea aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de cinci litri pe care o gazduieste in compartimentul motor. Dupa cum precizam si anterior, 467 CP si 527 Nm sunt valorile maxime distribuite rotilor spate de o cutie automata in opt trepte.

Detaliile oficiale referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau numarul din dreptul vitezei de top lipsesc in continuare si la acest moment, drept pentru care reamintim ca lista cu ingrediente magice mai include si suspensie ajustabila, frane performante sau Torque Vectoring Differential.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (81) Poze Lexus GS F - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2015