Mai tare decat un M5? Uite cum arata pe viu noul RS6 Avant!

Mai tare decat un M5? Uite cum arata pe viu noul RS6 Avant!
  • Un nou Audi RS6 Avant a debutat oficial la mijlocul acestei saptamani
  • Automobilul companiei germane ofera de-aceasta data un V8 cu 600 CP
  • Debutul public va avea loc in cadrul Salonului International de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Pus in miscare de o unitate V8 bi-turbo, automobilul companiei germane ofera atat o putere maxima de 600 de cai, cat si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.6 secunde.

Anuntat in urma cu numai o singura zi, chiar la mijlocul acestei saptamani, noul Audi RS6 Avant a uimit o lume intreaga. Nu doar insa prin performantele motorului ascuns sub capota, ci si prin aspectul caroseriei in cinci portiere.

Pentru un exterior mai agresiv ca oricand, automobilul companiei germane dispune de prize uriase in partea frontala si blocuri optice - disponibile inclusiv alaturi de tehnologia laser, imprumutate de la A7.

Nu lipsesc din meniu nici capota bombata, aripile laterale supradimensionate sau difuzorul posterior cu evacuare dubla in dotare. Un set de jante cu diametrul pe 21 de inch (cele pe 22" sunt optionale) completeaza pachetul vizual.

In ceea ce priveste departamentul interior, noul Audi RS6 Avant vine cu instrumente de bord digitale, scaune fata cu suport lateral marit, plus volan sport cu design in trei spite si parte inferioara plata.

Sub capota, automobilul companiei germane mizeaza in continuare pe o motorizare cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitatea de patru litri, cu mentiunea ca valorile maxime au crescut. Pana la 600 CP si 800 Nm.

Daca mai era nevoie de precizat, fisa tehnica este completata in continuare de o cutie automata cu opt rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala, astfel ca primii 100 km/h vin dupa doar 3.6 secunde.

Sprintul de la 0 la 200 de kilometri pe ora dureaza aproximativ 12 secunde, in timp ce viteza de top a noului Audi RS6 Avant este limitata electronic la 250 km/h. Asemeni generatiei anterioare, lansata pe piata in cursul anului 2013.

Ajunsi la final, tinem sa reamintim ca premiera publica a automobilului companiei germane va avea loc luna viitoare, cu ocazia Salonului International desfasurat la Frankfurt in perioada 12 - 22 septembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 August 2019