Maserati GranTurismo MC Stradale vine la Geneva intr-o versiune imbunatatita

Maserati GranTurismo MC Stradale vine la Geneva intr-o versiune imbunatatita
Italienii de la Maserati au pregatit o multitudine de surprize pentru editia de anul acesta a Geneva Motor Show. Astfel, pe langa debutul european al noului Quattroporte, vizitatorii salonului auto elvetian vor putea face cunostinta, in premiera mondiala, si cu versiunea imbunatatita a modelului GranTurismo MC Stradale.
Distribuie pe Facebook

Asemeni variantei initiale, dezvaluita in premiera mondiala in cadrul editiei din 2010 a Salonului Auto de la Paris, versiunea imbunatatita a modelului Maserati GranTurismo MC Stradale se remarca printr-un aspect exterior dramatic-stilizat, inspirat de automobilele participante in cadrul competitiei Maserati Trofeo Championship. Totusi, in cazul in care vine vorba de o comparatie directa intre cele doua modele, spre deosebire de varianta initiala, versiunea imbunatatita a modelului Maserati GranTurismo MC Stradale nu aduce nimic in plus, in afara capotei restilizate a motorului.

De asemenea, nu se poate vorbi de imbunatatiri majore nici macar atunci cand in discutie intervine aspectul tehnic, automobilul italian de inalta performanta bucurandu-se in continuare de prezenta unui propulsor V8 de 4.7 litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 460 cai putere si 520 Newton-Metri. Drept urmare, nu ar trebui sa mai mire pe nimeni faptul ca, asemenea variantei initiale, versiunea imbunatatita a modelului Maserati GranTurismo MC Stradale promite sa accelereze pana la o viteza maxima de nici mai mult, nici mai putin de 303 kilometri pe ora.

Si atunci care-i treaba cu acest nou Maserati GranTurismo MC Stradale? Ei bine, spre deosebire de versiunea lansata in urma cu aproximativ trei ani, noua varianta a automobilului italian de inalta performanta poate gazdui la bord pana la... patru persoane. Si inca ceva: pe langa capota restilizata a motorului, mai aduce cu sine si un nou set de jante pe 20 inci.

Noul Maserati GranTurismo MC Stradale

Noul Maserati GranTurismo MC Stradale

Distribuie pe Facebook
mai multe