Masina care concureaza cu Mercedes G-Class a implinit 50 de ani. Anuntul special facut de compania producatoare

Masina care concureaza cu Mercedes G-Class a implinit 50 de ani. Anuntul special facut de compania producatoare
  • Masina care concureaza cu Mercedes G-Class a implinit 50 de ani
  • Anuntul special facut de compania producatoare
Distribuie pe Facebook

O versiune P400e combina un motor electric cu o motorizare 2.0 pe benzina, astfel rezultand o putere maxima de peste 400 CP.

Daca principala ta preocupare o reprezinta off-road-erele de lux, ei bine... atunci stii deja ca singurele masini care conteaza cu adevarat sunt Mercedes G-Class si Range Rover. Cea din urma implineste anul acesta jumatate de secol de existenta si excelenta, astfel ca oficialii companiei producatoare au pregatit lansarea unei editii anivesare, ce va fi oferita - mai mult sau mai putin surprinzator, in doar 1.970 de exemplare.

Botezata simplu, dar sugestiv Fifty, varianta in cauza se remarca numaidecat prin paleta de culori inspirata de la original, dar si multumita jantelor din aliaj cu un diametru generos de 22 de inch si multiplelor accente de negru ori auriu.

Range Rover Fifty

Range Rover Fifty

Range Rover Fifty

In cabina, departe de privirile curiosilor, editia care celebreaza 50 de ani de la debutul legendarului Range Rover propune nenumarate dotari si echipamente de top, inclusiv scaune fata cu functie de masaj si instalatie audio Meridian. Pentru ca la baza se afla nivelul de echipare Autobiography, clientii se vor mai bucura si de blocuri optice cu tehnologie LED, plus tapiterie realizata din piele si chiar trapa panoramica.

Sub capota, varianta Fifty propune o gama variata de propulsoare pe benzina si motorina, acestora alaturandu-li-se sistemul plug-in hybrid specific versiunii P400e, ce combina un motor electric cu o motorizare 2.0 turbo pentru 400 CP.

Nota de plata a editiei aniversare de jumatate de secol ramane un mister la momentul de fata, afirmatie valabila si atunci cand vine vorba despre data de la care vor incepe livrarile respectivului Range Rover. Dupa cum precizam si anterior, masina prezentata in cursul zilei de astazi de oficialii companiei producatoare va fi comercializata in numai 1.970 de exemplare, numar ce coincide cu anul lansarii originalului.

Range Rover Fifty

Range Rover Fifty

Range Rover Fifty

Range Rover Fifty

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Range Rover Fifty
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2020