Masina care face Bugatti Chiron sa tremure de frica. Compania producatoare publica noi detalii oficiale

Masina care face Bugatti Chiron sa tremure de frica. Compania producatoare publica noi detalii oficiale
  • Masina care face Bugatti Chiron sa tremure de frica
  • Compania producatoare publica noi detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Atingerea unei viteze maxime de 500 km/h reprezinta principala preocupare a creatiei cu pricina.

Lansata cu surle si trambite in toamna anului trecut, cea mai rapida masina de pe planeta este in mare pericol. Dupa ce a reusit sa impinga acul vitezometrului pana la 490.48 km/h, extrema editie Chiron Super Sport 300+, pe care Bugatti o va comercializa in numai 30 de exemplare, asteapta acum raspunsul competitiei.

Pandemia de coronavirus a venit ca o gura de aer pentru compania din Molsheim, insa suedezii de la Koenigsegg nu stau cu mainile in san. O afirmatie valabila si in cazul americanilor de la Hennessey, oficialii marcii de peste Ocean publicand peste week-end noi fotografii ale...

... mult anticipatului Venom F5, daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare. Programata sa debuteze in cursul lunii noiembrie, masina care face Bugatti Chiron sa tremure de frica va oferi o unitate cu "doar" opt cilindri in V si doua turbine, despre care se spune ca va produce nici mai mult, nici mai putin de 1.817 CP.

Cea mai noua creatie a companiei americane Hennessey va beneficia inclusiv de un sasiu realizat din carbon si isi va dedica existenta, spunea anterior seful marcii de peste Ocean, atingerii unei viteze de 500 km/h, planuind sa doboare recordul editiei Chiron Super Sport 300+.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2020