Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. Cat costa in Romania

Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. Cat costa in Romania
  • Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus supensie adaptiva pe aer, scaune fata si spate individuale, cu functie de incalzire, si instalatie audio de la Bose.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani, actuala generatie a masinii oferite de Porsche sub denumirea de Panamera se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta comercializata sub numele de Panamera Platinum Edition - alaturi de o lista cu dotari standard extrem de impresionanta.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 118.269 de euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus supensie adaptiva pe aer si jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch.

Porsche Panamera Platinum Edition

Aceeasi versiune botezata de Porsche Panamera Platinum Edition mai dispune si de trapa panoramica, de scaune fata si spate individuale - cu functie de incalzire, de tapiterie realizata partial din piele, instrumente de bord partial digitale si sistem audio Bose. Meniul specific impresionantei variante continua cu geamurile cu tenta fumurie, volanul multifunctional cu reglaj electric si asa mai departe.

Sub capota, clientii nu vor avea la dispozitie decat doua optiuni, cu prima constand intr-o motorizare V6 twin-turbo de 2.9 litri si undeva in jurul a 330 de cai putere. Cu totii livrati rotilor de pe ambele punti, potrivit brosurii oficiale.

Noua versiune a masinii oferite de Porsche sub denumirea de Panamera va mai fi - de asemenea, disponibila la vanzare si intr-o savoare plug-in hybrid. Cu respectiva configuratie a variantei comercializate sub numele de Panamera Platinum Edition combinand propulsorul pe benzina anterior mentionat cu un motor electric de 136 de cai putere. Pentru un total de 462 de cai putere pe ambele punti.

Porsche Panamera Platinum Edition

Porsche Panamera Platinum Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche Panamera Platinum Edition
mai multe