Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. Farurile LED Matrix si suspensia pe aer sunt standard. Cat costa

Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. Farurile LED Matrix si suspensia pe aer sunt standard. Cat costa
  • Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica
  • Farurile LED Matrix si suspensia pe aer sunt standard
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite - in plus, si jantele din aliaj cu diametrul de 21 de inch sau tapiteria realizata partial din piele.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani, actuala generatie a masinii comercializate de oficialii Porsche sub denumirea (de) Panamera se vinde - zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara - mai nou, si o varianta (pe nume) Platinum Edition, anuntata la inceput de noiembrie.

Disponibila la preturi incepand de la aproximativ 111.945 de euro - daca vine vorba cumva despre piata din Germania, respectiva reteta debuteaza cu un propulsor V6 bi-turbo, pe benzina, de 2.9 litri si undeva in jurul a 330 de cai putere.

Porsche Panamera Platinum Edition

Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o transmisie automata in opt rapoarte - cu dublu ambreiaj, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat ~5.3 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, viteza maxima urca pana la 268 de kilometri pe ora - dupa cate se pare.

Seria vestilor bune continua cu o dotare standard extrem de bogata, cu proaspat lansata varianta Porsche Panamera Platinum Edition oferind - fara niciun cost suplimentar, si faruri LED Matrix sau suspensie pe aer, de exemplu.

Totodata, respectiva versiune a masinii din Stuttgart se mai poate lauda - asa cum precizam si anterior, si cu jante din aliaj pe 21 de inch sau tapiterie realizata partial din piele. Nu lipsesc insa din peisaj nici scaunele fata si spate cu functie de incalzire - dar nici instalatia audio de la Bose sau trapa panoramica, potrivit primelor detalii si informatii date publicitatii.

Porsche Panamera Platinum Edition

Porsche Panamera Platinum Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche Panamera Platinum Edition
mai multe