Masina care le da fiori ecologistilor. Cel mai mic motor disponibil are o capacitate de 6.7 litri

Masina care le da fiori ecologistilor. Cel mai mic motor disponibil are o capacitate de 6.7 litri
  • Masina care le da fiori ecologistilor
  • Cel mai mic motor disponibil are o capacitate de 6.7 litri
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in shwroom-uri, la vanzare, in prima jumatate a anului viitor, aceasta se mai poate lauda, de asemenea, si cu un numar considerabil de dotari premium.

Cea de-a saptea generatie a legendarului Mustang nu reprezinta, aparent, unica premiera mondiala pregatita de Ford pentru toamna lui 2022, celebrul constructor auto de peste Ocean dezvelind in cursul zilei de astazi - cu doar cateva momente in urma, noua gama de camionete F-Series Super Duty. Disponibila - ca si pana acum, de altfel, intr-un numar impresionant de variante si configuratii, proaspat anuntata familie de pick-up-uri americane se remarca in special prin dimensiunile generoase ale caroseriei, lista atractiilor principale culminand cu lungimea de pana la 6.761 de milimetri, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate.

Ford F-Series Super Duty

Ford F-Series Super Duty

Respectiva reteta continua - la nivelul departamentului exterior, cu o grila masiva a radiatorului si un set de jante cu diametrul de pana la 20 de inch, se mai precizeaza in documentul anterior mentionat, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o instalatie audio de 1.080 W, cu 18 difuzoare B&O. Odata ajunsi in cabina, clientii se vor mai putea bucura - in functie de varianta de echipare selectata, si de un display central cu diagonala de 12 inch, de incarcare wireless a telefonului mobil, afisaj pe parbriz, instrumente de bord digitale si configurabile etc.

Sub capota - departe de privirile insistente ale curiosilor, cea mai recenta generatie a colectiei cunoscute publicului larg sub numele de F-Series Super Duty propune, conform primelor informatii si detalii oficiale prezentate de Ford, trei motorizari cu cate opt cilindri fiecare. Intr-o alta ordine de idei, marea batalie pentru cumparatori se va da intre doua benzinare, de 6.8 sau 7.3 litri, si un diesel de 6.7 litri, compania producatoare omitand momentan - mai mult ori mai putin surprinzator, puterea si cuplul propulsoarelor promise, despre care se spune vor lucra exclusiv alaturi de o transmisie automata cu un numar de zece rapoarte, realizata din aluminiu.

Ford F-Series Super Duty

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (72) Poze Ford F-Series Super Duty
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2022