Masina care le da fiori ecologistilor. Cel mai mic motor disponibil are o capacitate de 6.7 litri. Cum arata in realitate

Masina care le da fiori ecologistilor. Cel mai mic motor disponibil are o capacitate de 6.7 litri. Cum arata in realitate
  • Masina care le da fiori ecologistilor
  • Cel mai mic motor disponibil are o capacitate de 6.7 litri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv scaune fata ventilate. Plus volan cu functie de incalzire si instalatie audio de inalta fidelitate.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii octombrie, cea mai recenta iteratie a faimoasei game F-Series Super Duty de la Ford stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Comercializata la preturi incepand de la aproximativ 43.970 de dolari, alternativa Ovalului Albastru la duo-ul compus din Chevrolet Silverado HD si GMC Sierra HD se remarca - daca mai trebuia cumva precizat - in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, respectivul capitol culminand cu lungimea de pana la 6.761 de milimetri. Numeroase priviri vor atrage insa si ingredientele care se regasesc la nivelul retetei caracteristice departamentului interior, acolo unde pasagerii vor descoperi, pentru inceput, doua ecrane masive: unul pentru ceasurile de bord digitale, celalalt pentru sistemul multimedia.

Seria vestilor bune continua, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, cu scaune ventilate, cu o instalatie audio de inalta fidelitate, echipata cu 18 difuzoare semnate de specialistii de la B&O, plus un volan dotat cu functie de incalzire - meniul specific faimoasei familii de peste Ocean, din Statele Unite ale Americii cuprizand inclusiv o gama de motorizari menita sa dea fiori ecologistilor. In libera traducere, potentialii cumparatori vor avea la dispozitie trei propulsoare diferite - fiecare condimentat cu nu mai putin de opt cilindri, viitorii clienti putand opta, dupa afirmatiile conducerii companiei producatoare, pentru doua benzinare: de 6.8 litri, cu 405 CP si 603 Nm, sau 7.3 litri, cu 430 de cai putere si 657 de Newton-Metri, si un singur diesel: de 6.7 litri, cu 475 CP si 1.423 Nm ori 500 de cai putere si 1.626 de Newton-Metri, livrarea valorilor in cauza urmand a se face fie catre rotile spate, fie catre ambele punti.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2022