Masina care le da fiori ecologistilor. Cel mai mic motor oferit are o capacitate de 6.7 litri

Masina care le da fiori ecologistilor. Cel mai mic motor oferit are o capacitate de 6.7 litri
  • Masina care le da fiori ecologistilor
  • Cel mai mic motor oferit are o capacitate de 6.7 litri
Distribuie pe Facebook

Disponibil deja la vanzare, la preturi incepand de la suma de 43.970 de dolari, respectivul vehicul dispune, in configuratia de baza, de un total sinonim cu 405 cai putere. Plus 603 Newton-Metri.

Ultima jumatate a anului 2022 marcheaza debutul unei noi generatii a legendarului Ford F-Series Super Duty, proaspat anuntatul pick-up american urmand sa puna la dispozitia clientilor sai o capacitate de incarcare de pana la 18.143 de kilograme, au tinut sa precizeze oficialii celebrei companii auto de peste Ocean. Proiectata pentru a concura impotriva unor rivali precum Chevrolet Silverado HD sau GMC Sierra HD, aceeasi camioneta cu o lungime de pana la 6.761 de milimetri se mai poate mandri, de asemenea, si cu o sarcina utila de pana la 3.628 de kilograme, dupa cate anunta un comunicat de presa publicat de curand, pe parcursul zilelor precedente.

Ford F-Series Super Duty

Comercializat la preturi incepand de la 43.970 de dolari, asa cum reiese inclusiv din documentul mentionat anterior, meniul cu pricina cuprinde, mai mult ori mai putin surprinzator, si o gama de motorizari cu adevarat impresionanta, cu marea batalie pentru cumparatori avand ca protagonisti trei propulsoare V8. Doua pe benzina si, oarecum inutil de adaugat, numai unul singur pe motorina.

Intr-o alta ordine de idei, cea mai recenta generatie a impozantului model cunoscut publicului larg sub numele de F-Series Super Duty va putea fi comandata alaturi de o unitate de 6.8 litri, capabila sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 405 cai putere si 603 Newton-Metri, una de 7.3 litri, cu aproximativ 430 de cai putere si, de aceasta data, 657 de Newton-Metri in dotare, lista cu optiuni incheindu-se, intr-un final, cu un agregat de 6.7 litri. Care dezvolta fie doar, cu ghilimelele de rigoare, 475 de cai putere si 1.423 de Newton-Metri, fie circa 500 de cai putere si incredibil, dar adevarat, fara nicul fel de gluma sau exagerare, 1.626 de Newton-Metri.

Proaspat anuntatul pick-up american se mai bucura, in standard ori optional, si de o transmisie automata cu zece rapoarte, de tractiune integrala, de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, de o trapa cu actionare electrica, de scaune ventilate, de o tapiterie realizata din piele, de volan cu functie de incalzire, ceasuri de bord digitale si configurabile, instalatie audio cu 18 difuzoare B&O etc.

Ford F-Series Super Duty

Ford F-Series Super Duty

Ford F-Series Super Duty

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (72) Poze Ford F-Series Super Duty
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2022