Masina care le da fiori nemtilor a primit o noua editie speciala. Instalatia audio cu 13 boxe si 915 W este standard

Masina care le da fiori nemtilor a primit o noua editie speciala. Instalatia audio cu 13 boxe si 915 W este standard
  • Masina care le da fiori nemtilor a primit o noua editie speciala
  • Instalatia audio cu 13 boxe si 915 W este standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite - de asemenea, si jantele din aliaj pe 21 de inch.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sase ani, prima generatie a masinii pe care Lexus o vinde sub numele de LC este disponibila - zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor si-a facut loc, de curand, si o varianta LC 500 Inspiration Series - animata de un motor aspirat cu opt cilindri.

Acompaniata de o capacitate de 5.0 litri, impresionanta unitate lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu zece rapoarte pentru a livra - exclusiv rotilor de pe puntea spate, 471 de cai putere.

Lexus LC 500 Inspiration Series

Comercializata intr-o editie limitata la doar 150 de unitati - la preturi ce pornesc de la 104.500 dolari pentru versiunea Coupe, respectiv 115.580 dolari pentru varianta Convertible, aceeasi reteta LC 500 Inspiration Series mai beneficiaza si de un set de jante din aliaj pe 21 de inch, dar si de o pereche de faruri cu tehnologie LED. Spune Lexus.

Lista cu dotari standard continua cu o tapiterie din piele in doua culori, cu afisaj pe parbriz, cu scaune multifunctionale - pentru sofer si pasager, cu instalatie audio cu 13 boxe si 915 W etc.

De asemenea - se mai precizeaza in comunicatul de presa, versiunea cu plafon fix a noului LC 500 Inspiration Series dispune si de un eleron special, in timp ce varianta cu plafon retractabil a impresionantei masini de la Lexus, se mentioneaza in cadrul aceluiasi document, vine cu un soft top intr-o nuanta speciala. Botezata Dark Rose - aparent.

Lexus LC 500 Inspiration Series

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Lexus LC 500 Inspiration Series
mai multe