Masina care le da fiori nemtilor a primit o noua editie speciala. Jantele pe 21 de inch si pielea in doua culori sunt standard

Masina care le da fiori nemtilor a primit o noua editie speciala. Jantele pe 21 de inch si pielea in doua culori sunt standard
  • Masina care le da fiori nemtilor a primit o noua editie speciala
  • Jantele pe 21 de inch si pielea in doua culori sunt standard
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa startul vanzarilor a fost programat pentru aprilie 2022, conform unui comunicat oficial de presa.

Celebra companie Lexus continua seria lansarilor spectaculoase - producatorul din Tara Soarelui Rasare publicand, in urma cu numai cateva clipe, primele fotografii si informatii ale noii editii speciale LC Hokkaido. Inspirata de insula nipona Hokkaido, respectiva masina este destinata exclusiv publicului din Europa si se va vinde, dupa cate se pare, in doar 80 de unitati.

Lexus LC Hokkaido Edition

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie doua motorizari extrem de diferite, marea batalie urmand a se da intre o unitate cu sase cilindri, de 3.5 litri, ce lucreaza alaturi de un motor electric pentru o putere maxima de 359 de cai si un propulsor V8 cu o capacitate de 4.969 de centimetri cubi - ce dezvolta 464 CP.

Disponibila atat intr-o versiune cu plafon fix, cat si intr-o varianta decapotabila - se mentioneaza intr-un comunicat oficial de presa, noua editie speciala LC Hokkaido a mai pregatit, precizeaza japonezii de la Lexus, si o pereche de faruri cu tehnologie LED, dar si un set de jante cu un diametru de 21 de inch. Din peisaj nu lipseste insa nici tapiteria din piele in doua culori.

Respectiva masina nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta uriasa din punctul de vedere al notei de plata, compania producatoare preferand sa anunte - momentan, ca startul vanzarilor a fost programat pentru aprilie 2022, clientii avand 40 de exemplare Coupe si 40 de unitati Convertible, pare-se.

Lexus LC Hokkaido Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Lexus LC Hokkaido Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2022