Masina care le da fiori nemtilor a primit o noua editie speciala. Scaunele ventilate si instalatia audio de la Mark Levinson sunt standard

Masina care le da fiori nemtilor a primit o noua editie speciala. Scaunele ventilate si instalatia audio de la Mark Levinson sunt standard
  • Masina care le da fiori nemtilor a primit o noua editie speciala
  • Scaunele ventilate si instalatia audio de la Mark Levinson sunt standard
Distribuie pe Facebook

Totodata, fara costuri suplimentare mai sunt oferite si jantele forjate cu diametrul de 21 de inch, plafonul realizat din fibra de carbon sau accentele de piele semi-anilina - printre altele.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul anului 2016, prima generatie a masinii oferite de Lexus sub numele de LC se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se afla, mai nou, si o varianta comercializata sub denumirea de Black Inspiration - (exclusiv) pe piata din Marea Britanie.

Anuntata chiar la mijlocul saptamanii curente, respectiva editie speciala se remarca numaidecat prin aspectul sinistru al caroseriei finisate in Graphite Black si insotita de diferite elemente - la randul lor, de culoare neagra.

Lexus LC Black Inspiration

Reteta (specifica) departamentului exterior cuprinde inclusiv jante forjate pe 21 de inch, plus plafon din fibra de carbon si eleron fix pentru capota portbagajului, seria vestilor bune continuand la interior - de cealalta parte a portierelor, cu scaunele cu reglare electrica, incalzire si ventilatie - pentru sofer si pasagerul din dreapta. Daca mai trebuia precizat.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici tapiteria din piele semi-anilina sau instalatia audio cu 13 difuzoare - de la Mark Levinson, diferentialul cu alunecare limitata, dar si directia integrala fiind, la randul lor, standard.

Noua editie speciala LC Black Inspiration va fi oferita - de Lexus, (incepand) de luna viitoare. Nota de plata nu reprezinta decat un mister in prezent, insa clientii nu vor avea la dispozitie decat doua variante de motorizare: un 500h pus in miscare de un sistem hibrid cu 354 de cai, respectiv un 500 cu o unitate aspirata in opt cilindri, de 457 de cai - evident.

Lexus LC Black Inspiration

Lexus LC Black Inspiration

Lexus LC Black Inspiration

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lexus LC Black Inspiration
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2021