Masina care le da fiori nemtilor. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina care le da fiori nemtilor. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina care le da fiori nemtilor
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani, prima si - probabil, ultima generatie a exclusivistei masini oferite de Lexus sub denumirea LC a revenit de curand - zilele acestea, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei producatoare anunta lansarea unui eleron din fibra de carbon proiectat alaturi de Yoshihide Muroya - castigatorul din 2017 al seriei Red Bull Air Race World Championship.

Inspirata de aripile unui avion - daca mai trebuia cumva precizat, respectiva dotare masoara aproape doi metri in latime si - extrem de important de mentionat, a fost dezvoltata in tunelul de vant, sustin japonezii.

Nota de plata a impresionantei optionale nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, dar prima si - probabil, ultima generatie a exclusivistei masini oferite de Lexus sub denumirea LC este disponibila, pe piata din Romania, la preturi incepand de la circa 116.602 euro - conform detaliilor de pe site-ul distribuitorului local. Cumparatorii au la dispozitie doua variante diferite de motorizari.

Daca versiunea de baza 500 mizeaza pe serviciile unui benzinar V8 - de cinci litri si 464 CP, configuratia de top 500h adopta o unitate cu sase cilindri in V, de 3.5 litri, si un motor electric pentru un total de 359 CP.

Lexus LC Bespoke

Lexus LC Bespoke

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2022