Masina care le da fiori nemtilor. Cum arata in realitate

Masina care le da fiori nemtilor. Cum arata in realitate
  • Masina care le da fiori nemtilor
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate uriasa - de 6.2 litri, lucreaza alaturi de un compresor mecanic si o cutie automata cu zece rapoarte pentru a livra persoanei de la volan nu mai putin 682 de cai si 885 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg cu doar 30 de zile in urma, la finalul primaverii anului 2022, mult anticipata versiune de performanta a celebrei masini oferite de Cadillac sub numele de Escalade stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Comercializata la preturi incepand de la aproximativ 150.000 de dolari, varianta conceputa special pentru a concura impotriva noului Mercedes-AMG GLS 63 se remarca numaidecat - la nivelul departamentului exterior - prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, un numar urias de priviri urmand sa atraga, de ce nu, si grila de dimensiuni generoase a radiatorului, pragurile laterale proeminente, jantele pe 22", evacuarea cvadrupla.

Cadillac Escalade-V

Cadillac Escalade-V

In cabina, de cealalta parte a portierelor, respectiva reteta pare sa favorizeze luxul - in dauna sportivitatii, printre ingredientele magice puse la dispozitia viitorilor clienti si cumparatori regasindu-se inclusiv un display curbat masiv, cu diagonala de 38 de inch, o tapiterie din piele semi-anilina, ornamente realizate din lemn, volan incalzit, scaune cu masaj, 36 de boxe s.a.m.d.

Daca vine vorba - in schimb - despre pachetul tehnic, primul Cadillac Escalade-V se poate lauda, dupa cum mentionam anterior, in randurile de mai sus, si cu o unitate V8 de 6.2 litri, insotita de un compresor mecanic pentru o putere totala de 682 de cai. La polul opus, cuplul maxim urca pana la valoarea de 885 de Newton-Metri - se precizeaza in comunicatul de presa - masina proiectata pentru a concura impotriva noului Mercedes-AMG GLS 63 reusind astfel sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de circa 4.4 secunde, extrem de impresionant daca punem la socoteala greutatea de peste 2.800 de kilograme.

Lista atractiilor principale cuprinde, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu transmisia automata dotata cu un numar de zece rapoarte, tractiunea integrala echipata cu un diferential cu alunecare limitata electronic, suspensie adaptiva pe aer echipata cu amortizoare magnetoreologice si discurile supradimensionate - cu etriere rosii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Cadillac Escalade-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2022