Masina care le da fiori nemtilor. Compania producatoare a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale

Masina care le da fiori nemtilor. Compania producatoare a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale
  • Masina care le da fiori nemtilor
  • Compania producatoare a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu opt cilindri in V si compresor mecanic livreaza ambelor punti undeva in jurul a 682 de cai. Plus 885 de Newton-Metri.

Anuntata la inceputul anului 2022, prima generatie a masinii vandute de Cadillac sub numele de Escalade-V a revenit de curand - zilele trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: americanii au publicat nenumarate fotografii si informatii proaspete ce au ca subiect respectiva versiune de performanta - proiectata pentru a concura impotriva unor produse ca Mercedes-AMG GLS 63, asa cum precizam si anterior.

Cadillac Escalade-V

Cadillac Escalade-V

Cadillac Escalade-V

Disponibila la preturi incepand de la aproape 150.000 de dolari - potrivit conducerii companiei de peste Ocean, impresionanta reteta de 2.820 de kilograme debuteaza cu o unitate V8 acompaniata de un compresor mecanic si o capacitate cilindrica de 6.2 litri. Cuplata la o cutie automata cu zece rapoarte, aceasta livreaza rotilor de pe ambele punti un total de 682 de cai, plus 885 de Newton-Metri - aparent.

Prin urmare - intr-un mod extrem de miraculos, prima generatie a masinii vandute de Cadillac sub numele de Escalade-V reuseste sa rezolve problema sprintului de la zero la 96 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 4.4 secunde. Momentan, viteza maxima nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - oficialii marcii americane preferand sa se orienteze catre alte aspecte, precum proba 0-402 metri.

Intr-o alta ordine de idei, respectiva versiune de performanta necesita - cu pedala de acceleratie la podea, numai 12.74 secunde pentru a parcurge sfertul de mila, se mai mentioneaza in comunicatul de presa. Astfel, constructorul de peste Ocean a condimentat impresionanta reteta de 2.820 de kilograme - din fericire, si cu discuri de franare de dimensiuni generoase, si cu o suspensie extrem de inteligenta.

Cadillac Escalade-V

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Cadillac Escalade-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2022