Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 74.732 de euro. Conform configuratorului local.

Anuntata in urma cu mai bine de cinci saptamani, inca de la sfarsitul lunii lui aprilie, cea de-a doua generatie a celebrului Mercedes GLC Coupe a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Dezvoltata special pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi Q5 Sportback sau BMW X4, respectiva masina a primit o noua versiune de motorizare. Oferita sub indicativul 300 d 4Matic, aceasta dispune de un propulsor de 2.0 litri.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Unitatii pe motorina, de 269 CP, i se alatura un sistem mild-hybrid pe 48 de volti, cu 23 CP, cea mai recenta varianta a proaspat lansatului Mercedes GLC Coupe reusind, prin urmare, un 0 - 100 km/h in numai 6.4 secunde. Viteza de top: 249 km/h.

Fisa cu specificatii tehnice continua, important de adaugat, cu un consum mediu de doar 5.5 - 6.1 litri la 100 km, pe cand emisiile de CO2 nu depasesc 160 de grame pe km. Dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic.

Reteta caracteristica SUV-ului anterior mentionat se incheie cu o echipare standard extrem de generoasa. Compusa din detalii precum faruri cu LED, jante pe 19", piele artificiala si, oarecum inutil de precizat, instalatie de climatizare automata.

Mercedes GLC Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes GLC Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2023