Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.1 secunde.

Anuntata acum mai bine de trei saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii aprilie, cea mai recenta iteratie a luxosului model disponibil sub denumirea de GLS isi va intampina cumparatorii, odata ajunsa in showroom-uri, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de Mercedes la dispozitia clientilor se va regasi - deloc surprinzator, si o versiune comercializata sub indicativul GLS 450 d 4Matic, respectivul produs al exclusivistei companii cu sediul in Stuttgart mizand pe serviciile unei motorizari diesel cu sase cilindri in linie.

Mercedes GLS Facelift

Mercedes GLS Facelift

Unitatii cu o capacitate de 3.0 litri si undeva in jurul a 367 de cai putere i se alatura, potrivit fisei cu specificatii tehnice, un sistem mild-hybrid la 48 de volti, sinonim cu un plus temporar de circa 20 de cai putere, livrarea valorilor mentionate si anterior urmand a se face - oarecum inutil de precizat, catre rotile de pe ambele punti, prin intermediul unei transmisii automate in noua rapoarte, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in numai 6.1 secunde.

Reteta caracteristica noului Mercedes GLS 450 d 4Matic continua, conform brosurii oficiale, cu o viteza de top limitata electronic la pragul celor 250 de kilometri pe ora si se incheie, intr-un final, cu un consum mediu de carburant cuprins intre doar 8.0 si aproximativ 9.1 litri la 100 de kilometri - au tinut sa sublinieze oficialii companiei producatoare. Acelasi SUV se mai poate lauda - fie in standard, fie optional, contra cost, si cu o pereche de faruri adaptive cu LED, cu un set de jante din aliaj de 23 de inch, o tapiterie din piele partial perforata, scaune cu masaj etc.

Mercedes GLS Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes GLS Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2023