Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.0 secunde.

Anuntata cu doar o singura zi in urma - chiar la inceputul acestei saptamani, cea mai recenta iteratie a celebrului Audi A6 isi va intampina cumparatorii, odata ajunsa in showroom-uri, in multiple savori si configuratii. Printre nenumaratele optiuni pe care nemtii au de gand sa le ofere clientilor se va regasi, oarecum inutil de adaugat, si o versiune de inalta performanta S6 TDI, respectivul autoturism bucurandu-se de serviciile unui propulsor V6 de 3.0 litri - proiectat special pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 344 CP.

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift

Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratia la podea, intr-un timp de numai cinci secunde, modelul cu pricina plusand - deloc surprinzantor, cu o viteza de top limitata la 250 de kilometri pe ora; cat despre consumul mediu de carburant, oficialii companiei producatoare precizeaza ca automobilul mentionat anterior necesita aproximativ 7.0 - 7.3 litri de motorina pentru a parcurge clasica distanta de 100 km, valoare sinonima cu emisii de 182 - 191 de grame de CO2 pe kilometru.

Lista ingredientelor care compun reteta caracteristica noului Audi S6 TDI continua - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o suspensie sport si discuri de franare de dimensiuni generoase. Respectivelor elemente si detaliilor urmand a li se alatura si o pereche de spoilere specifice, un set de jante supradimensionate - cu design unic, accente din piele Nappa, insertii de Alcantara, cusaturi realizate sub forma de carouri, ornamente confectionate din fibra de carbon, volan cu trei spite, padele pentru schimbarea vitezelor.

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2023