Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.7 secunde.

Prezentat lumii intregi acum aproape doi ani - inca de la jumatatea lui 2022, cel mai recent Mercedes GLC din istorie isi intampina, zilele acestea, cumparatorii intr-un numar considerabil de versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de germani la dispozitia clientilor regasindu-se, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta 450 d 4Matic Coupe, respectivul model gazduind sub capota un diesel in sase cilindri - cu capacitate de 2.989 de centimetri cubi.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Acompaniat de un sistem mild-hybrid la 48 de volti, dar si o cutie automata in noua trepte de viteza, motorul cu pricina livreaza ambelor rotilor de pe ambele punti un total de 390 de cai putere - astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de 4.7 secunde, in timp ce viteza de top este limitata la 250 de kilometri pe ora, oarecum inutil de mentionat.

Meniul caracteristic impozantului vehicul continua, asa cum se precizeaza in cadrul listei cu specificatii de ordin tehnic oferite de nemti, cu un consum de carburant de circa 6.3 - 6.9 litri la 100 de kilometri, la care adauga o echipare standard extrem de generoasa. Care cuprinde inclusiv faruri cu LED, jante cu diametrul de 19 inch - din aliaj usor confectionate ori instrumente de bord digitale si configurabile, insotite de un display cu o diagonala de 12.3 inch.

Din pachet nu lipsesc, de asemenea, nici scaunele fata actionate electric, cu functie de incalzire, tapiteria realizata din piele artificala, cu detalii din microfibra Microcut, volanul sport - cu o parte inferioara plata si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, acestora alaturandu-li-se, printre altele, o instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, incarcare wireless a dispozitivelor mobile, bancheta spate rabatabila fractionat.

Mercedes GLC Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes GLC Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2024