Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de 15 saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui iunie, cea mai recenta iteratie a impresionantului Audi S7 TDI are, incepand de marti, si un pret de pornire. 88.150 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii spectaculosului autoturism de segment E si, totodata, inalta performanta o vor avea de achitat in Germania, acesta oferind - la schimb, si un propulsor V6 de 3.0 litri, sinonim cu 344 de cai putere.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic a respectivului automobil continua, daca mai era cumva nevoie de o asemenea mentiune, cu o transmisie automata in opt rapoarte, plus celebrul sistem de tractiune integrala quattro, astfel ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu acceleratia la podea, in exact 5.1 secunde. Viteza maxima: limitata la 250 de kilometri pe ora - sta scris in cadrul documentului cu pricina.

Reteta caracteristica proaspat relansatului Audi S7 TDI se incheie - in cele din urma, cu un consum mediu de carburant de 7.1 - 7.4 litri la 100 de kilometri si o echipare standard extrem de generoasa. Care cuprinde inclusiv blocuri optice condimentate cu tehnologia LED, jante cu diametrul de 20 de inch, confectionate din aliaj, ceasuri de bord digitale, tapiterie realizata din piele si microfibra, climatizare cu reglare pe patru zone, volan multifunctional - cu design in trei spite.

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2023