Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentat intregii planete acum mai bine de sase luni - inca de la inceputul verii trecute, cel mai recent S7 TDI din istorie are, incepand chiar de saptamana aceasta, si un pret de pornire. 88.150 de euro este, mai precis, suma minima pe care clientii respectivului Audi o vor avea de achitat in Germania, acesta oferind, la schimb, si o motorizare V6 de 3.0 litri, care dezvolta undeva in jurul a 344 de cai putere, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift

Meniul caracteristic autoturismului in cauza, anterior mentionat, continua atat cu o cutie automata cu opt rapoarte, cat si cu un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in exact 5.1 secunde. Viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant nu depaseste - conform brosurii oficiale, 7.4%.

In ceea ce priveste echiparea standard, automobilul german se bucura si de blocuri optice fata / spate cu LED, de jante cu diametrul de 20 de inch - sculptate din aliaj, ori senzori de parcare. Acestora li se alatura - mai mult sau mai putin surprinzator, doua display-uri tactile, instrumente de bord digitale si configurabile, scaune sport, actionate electric, o tapiterie confectionata din piele, plus microfibra, climatizare cu reglare pe patru zone a temperaturii.

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2024