Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.7 secunde. Cu seria vestilor bune continuand, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu un consum mediu de carburant de doar 6.3 - 6.9 litri la 100 de kilometri.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de-o saptamana si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui martie, cea dintai generatie a impresionantului Mercedes GLC 450 d 4Matic Coupe a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Oficialii celebrei companii cu sediul in Stuttgart publicand recent - chiar pe parcursul zilelor precedente, nota de plata a respectivei variante de motorizare.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Oferita la preturi incepand de la o suma de 85.323 de euro, versiunea cu pricina se lauda cu un propulsor diesel in sase cilindri - cu o capacitate de 2.989 de centimetri cubi si, totodata, un sistem mild-hybrid la 48 de volti, unitatea anterior mentionata lucrand alaturi de o cutie automata in noua rapoarte pentru a livra ambelor punti o putere de pana la 390 de cai. Meniul caracteristic departamentului tehnic cuprinde un cuplu de 750 de Newton-Metri - astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in 4.7 secunde, viteza de top fiind limitata electronic, in schimb, la pragul de 250 de kilometri pe ora.

Cea dintai generatie a modelului german Mercedes GLC 450 d 4Matic Coupe reuseste sa impresioneze, mai mult ori mai putin surprinzator, atat prin consumul mediu de carburant, de numai 6.3 - 6.9 litri la 100 de kilometri, dupa cate se precizeaza in fisa cu specificatii de ordin tehnic, cat si prin echiparea standard extrem de generoasa - care debuteaza cu nelipsitele faruri cu tehnologie LED.

Pe aceeasi lista a dotarilor oferite fara costuri suplimentare, pentru 85.323 de euro, se mai regasesc - printre altele, si jantele cu diametrul de 19 inch, confectionate din aliaj usor, senzorii de parcare, pachetul estetic AMG. Din meniu nu lipsesc - inutil de adaugat, nici instrumentele de bord digitale si configurabile, scaunele sport, atent sculptate, cu functie de incalzire, tapiteria realizata din piele Artico, acompaniata de elemente din microfibra Microcut, detaliile cu structura metalica, instalatia audio de inalta fidelitate, radio-ul digital, navigatia insotita de un display tactil cu o diagonala de 11.9 inch, volanul multifunctional, in trei spite, climatizarea cu reglare automata, pe doua zone.

Mercedes GLC Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes GLC Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2024