Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui martie, cea dintai generatie a spectaculosului model oferit de Mercedes-Benz sub denumirea de GLC 450 d 4Matic Coupe are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. 82.000 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii produsului anterior mentionat o vor avea de achitat pe piata auto din Romania - impresionantul SUV cu alura de Coupe intampinandu-si potentialii clienti in compania unei motorizari diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de 2.989 de centimetri cubi, ce dezvolta undeva in jurul a 367 cai putere.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Fisa cu specificatii tehnice continua cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti, sinonim cu un boost temporar de 23 de cai putere, plus o cutie automata cu noua rapoarte, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in 4.7 secunde. Daca, in schimb, vine vorba despre viteza maxima, aceasta este limitata electronic - inutil de adaugat, la 250 de kilometri pe ora, un consum mediu de carburant de 6.3 - 6.9 litri la 100 de kilometri, echivalentul unor emisii de dioxid de 166 - 181 de grame pe kilometru, completand reteta caracteristica departamentului mecanic.

Cea dintai generatie a impozantului vehicul comercializat de nemtii de la Mercedes-Benz sub numele de GLC 450 d 4Matic Coupe se mai poate lauda - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si cu o echipare standard extrem de generoasa, ce debuteaza cu deja omniprezentele faruri insotite de tehnologia LED. Din meniu nu lipsesc - ba dimpotriva, nici jantele cu un diametru de 19 inch, confectionate din aliaj usor, senzorii de parcare, pachetul vizual AMG, camera video pentru mersul cu spatele, instrumentele de bord digitale si configurabile, acompaniate de un display cu o diagonala de 12.3 inch ori scaunele fata cu functie de incalzire.

Aceeasi nota de plata de 82.000 de euro cuprinde inclusiv lumini ambientale - seria vestilor bune continuand cu tapiterie realizata din piele, plus microfibra, sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii, scanner amprenta, incarcarea wireless a telefonului mobil, airbag central, franare autonoma de urgenta, limitator de viteza, asistenta la mentinerea benzii de mers. La polul opus, afisajul pe parbriz, cruise control-ul adaptiv, directia integrala si suspensia pe aer se regasesc printre ingredientele oferite in mod optional - contra cost.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes GLC Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2024