Masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie. Cat de rapida este versiunea in patru usi

Masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie. Cat de rapida este versiunea in patru usi
  • Test de acceleratie cu noul Mercedes CLA45 AMG S
  • Modelul de 421 CP ne arata cat de repede atinge 421 CP
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de pornire depasesc suma de 67.500 de euro, TVA inclus.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de patru luni, chiar la mijlocul acestei veri, cea de-a doua generatie a modelului Mercedes CLA45 AMG gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care dezvolta pana la 421 de cai putere. Se adauga o cutie automata cu opt rapoarte si dublu ambreiaj, care lucreaza alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala, iar sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora...

... ei bine, dureaza doar patru secunde - exact ca in cazul unui C63 AMG de ultima generatie, automobil echipat cu un propulsor de doua ori mai mare - indiferent ca este vorba despre numarul pistoanelor de sub capota sau valoarea din dreptul capacitatii cilindrice.

De capacitatea fenomenala de acceleratie a noului Mercedes CLA45 AMG te vei convinge si urmarind materialul video de mai jos, care surprinde modelul cu cea mai puternica motorizare de doi litri din industrie sprintand de la 0 la 180 de kilometri pe ora. Inainte de toate insa, tinem sa reamintim si ca pretul de pornire este unul pe masura performantelor oferite de compacta cu 421 de cai putere pe ambele punti: peste 67.500 de euro, TVA inclus, pe piata din Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2019