Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Compania producatoare face un anunt surprinzator

Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Compania producatoare face un anunt surprinzator
  • Audi lanseaza noile SQ7 si SQ8 TDI si intr-o versiune cu motor pe benzina
  • Cele doua modele vor fi disponibile la vanzare exclusiv peste Ocean
  • Sub capota se regaseste o motorizare cu opt cilindri si 500 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Audi incepe anul 2020 cu un anunt surpriza. Producatorul german de automobile tocmai a dezvaluit ca va oferi modelele SQ7 si SQ8 TDI si intr-o versiune cu motor pe benzina.

Prima parte a noului an aduce doua produse proaspete in oferta celor de la Audi, oficialii companiei germane anuntand in urma cu doar cateva momente lansarea modelelor SQ7 si SQ8 intr-o varianta de motorizare pe benzina. Destinate exclusiv clientilor de peste Ocean...

... automobilele in cauza gazduiesc sub capota un propulsor cu opt cilindri in V si doua turbine, care dezvolta undeva in jurul a 500 de cai putere. Inutil de mentionat, unitatea 4.0 TFSI lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala quattro.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza intr-un timp de doar 4.3 secunde, in timp ce viteza maxima se ridica la 250 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant, dar si nivelul emisiilor de dioxid de carbon raman, cel putin la momentul de fata, un mare mister.

Totodata, din peisaj lipsesc si fotografiile noilor Audi SQ7 si SQ8 cu motor pe benzina, insa acestea ar trebui sa imprumute reteta versiunii TDI (foto). Care cuprinde spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, plus jante din aliaj supradimensionate.

Intr-un final, seria necunoscutelor se incheie cu pretul de vanzare, germanii precizand in schimb ca primele exemplare vor ajunge in showroom-uri inainte de sfarsitul primaverii. Cu directie integrala si scaune incalzite / ventilate in echiparea standard, promit oficialii companiei.

Audi SQ7 TDI Facelift

Audi SQ7 TDI Facelift

Audi SQ7 TDI Facelift

Audi SQ8

Audi SQ8

Audi SQ8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Audi SQ8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2020