Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. GALERIE FOTO

Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. GALERIE FOTO
  • Audi publica noi fotografii ale modelului SQ8
  • SUV-ul german vine cu un V8 TDI sub capota
  • Motorul de patru litri produce un total de 435 CP
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, impresionanta creatie germana are nevoie de doar 4.8 secunde pentru a atinge suta.

Lansata pe piata in vara anului trecut, prima generatie a modelului Audi Q8 se vinde zilele acestea inclusiv intr-o varianta de inalta performanta.

Comercializata alaturi de indicativul S, masina nemtilor gazduieste sub capota cea mai puternica motorizare diesel din industrie.

Este vorba, mai precis, despre o unitate cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, care scoate 435 de cai putere si undeva in jurul a 900 Nm.

Audi SQ8 - Galerie Foto

Audi SQ8 - Galerie Foto

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza fisa tehnica a primului Audi SQ8.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, masina nemtilor reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 4.8 secunde.

In ceea ce priveste viteza maxima, aceasta este - deloc surprinzator, limitata electronic la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

Pe partea estetica, noul Audi SQ8 vine cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus evacuare cvadrupla si jante din aliaj de dimensiuni generoase.

Reteta interioara a masinii germane cuprinde inclusiv volan cu parte inferioara plata si scaune fata cu suport lateral marit.

Daca mai era nevoie de precizat, nota de plata este pe masura caracteristicilor prezentate anterior: 102.900 euro pentru piata din Germania.

Audi SQ8 - Galerie Foto

Audi SQ8 - Galerie Foto

Audi SQ8 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Audi SQ8 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2019