Masina cu motor de 1.6 litri ar putea avea mai mult de 1000 CP. Cifra vehiculata

Masina cu motor de 1.6 litri ar putea avea mai mult de 1000 CP. Cifra vehiculata
  • Motor de 1.6 litri si patru unitati electrice
  • Versiunea de productie ar urma sa aiba peste 1000 CP
  • Inginerii inca lucreaza la optimizarea sasiului
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, noul Mercedes-AMG One ar putea avea peste 1000 de cai putere in versiunea de productie. Hypercar-ul german este echipat cu un motor derivat din cel folosit in F1 si patru unitati electrice.

Constructorul din Stuttgart se straduieste de ani buni sa aduca pe strazi noul AMG One, un hypercar echipat cu motor de 1.6 litri turbo - derivat de cel folosit in Formula 1 - si patru unitati electrice care ar trebui sa dezvolte impreuna 1000 de cai putere.

Mercedes-AMG One

Un asemenea pachet ridica insa foarte multe provocari pentru inginerii care trebuie sa gaseasca modalitati prin care sa faca acest sistem de propulsie fiabil si eficient pentru utilizarea de zi cu zi.

Mercedes-AMG One

In ceea ce priveste puterea, Mercedes-Benz a confirmat in urma cu ceva timp ca motoarele vor dezvolta in jur de 1000 CP dar, potrivit unui zvon, cifra finala ar urma sa fie mult mai mare. Mai exact, 1.200 de cai putere in versiunea de productie.

Mercedes-AMG One

Dupa cum spuneam, inginerii mai au de munca. Momentan, Mercedes inca lucreaza la optimizarea sasiului, incercand sa reduca pe cat posibil zgomotul si vibratiile resimtite de cei din habitaclu.

Mercedes-AMG One

Oricum ar fi, in momentul lansarii oficiale Mercedes-AMG One va fi cu siguranta una dintre cele mai rapide masini de pe sosea. Si una dintre cele mai impresionante.

Mercedes-AMG One

Pentru a se asigura ca tinuta de drum este impecabila, hypercar-ul va fi testat si optimizat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife, unul dintre cele mai dificile din lume.

Mercedes-AMG One

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-AMG One
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2020