Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Cand se lanseaza, de fapt

Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Cand se lanseaza, de fapt
  • Apar noi informatii oficiale despre Mercedes-AMG One
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP ajunge pe strazi din 2021
  • Productia totala este limitata la 275 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Dupa cum precizam si anterior, productia va fi limitata la numai 275 de exemplare. Fiecare disponibil in schimbul unei sume minime de 2.275 de milioane euro.

Ultima parte a lunii noiembrie aduce noi informatii cu privire la Mercedes-AMG One, masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Intr-un interviu acordat cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Los Angeles, conducerea diviziei de performanta a companiei germane a reconfirmat data la care...

... primele dintre cele 275 de exemplare ale modelului cu pretul de pornire de 2.275 de milioane euro vor ajunge la clienti. 2021 sau, mai precis, cu doi ani mai tarziu decat estimarile initiale.

Motivul din spatele acestei intarzieri consta in diferite probleme cu care inginerii s-au confruntat, printre care si reducerea numarului de turatii la ralanti de la 5.000 la doar 1.200 rpm. O alta provocare pe care cei implicati in dezvoltarea proiectului au avut-o de rezolvat a reprezentat-o zgomotul propulsorului V6.

Dupa cum precizam si anterior, mult anticipatul Mercedes-AMG One imprumuta sistemul de propulsie al monopostului cu care Lewis Hamilton a dominat Formula 1. Astfel se exemplica si...

... puterea maxima care depaseste 1.000 CP. Rezultatul combinarii unui benzinar de 1.6 litri cu patru unitati electrice, valoarea respectiva ajunge la ambele punti printr-o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului pentru puntea fata.

Potrivit primelor informatii oficiale, modelul cu un pret de pornire de 2.275 de milioane euro reuseste sa accelereze de la 0 la 200 de kilometri pe ora in sub sase secunde. Suna bine, nu-i asa?

Mercedes AMG One

Mercedes AMG One

Mercedes AMG One

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes AMG One
mai multe