Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP. Compania producatoare a publicat un nou material video oficial

Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP. Compania producatoare a publicat un nou material video oficial
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP
  • Compania producatoare a publicat un nou material video oficial
Distribuie pe Facebook

Data exacta la care primele exemplare vor ajunge, intr-un final, pe strazile lumii ramane in continuare un mare mister.

Una dintre cele mai asteptate, dar si mai impresionante masini ale istoriei, extrema sportiva cunoscuta sub denumirea de Mercedes-AMG (Project) One revine astazi in atentia publicului larg. Nu, nemtii nu au resit inca sa rezolve chiar toate provocarile sistemului de propulsie imprumutat din Formula 1, ce combina un benzinar turbo de 1.6 litri cu patru motoare electrice pentru o putere maxima de peste 1000 CP.

Asa se face ca stirea de astazi cu privire la respectiva creatie aduce in prim plan un nou material video care surprinde, in actiune, pe circuit, un prototip camuflat intr-un mod extrem de interesant, ce nu se sfieste sa lase la vedere diferitele elemente aerodinamice active ale caroseriei cu doua portiere in dotare.

Principala atractie a masinii cunoscute publicului larg sub denumirea de Mercedes-AMG (Project) One o reprezinta insa, daca mai era cumva nevoie de mentionate, sistemul de propulsie imprumutat din Formula 1 si mentionat si anterior, in randul de mai sus. Format dintr-un benzinar turbo de 1.6 litri cu patru motoare electrice, acesta va livra rotilor de pe ambele punti ceva mai mult de 1000 CP, spun nemtii.

O cutie cu opt rapoarte dezvoltata special pentru a gestiona, asa cum se cuvine, resursele disponibile in cazul de fata va completa fisa cu specificatii tehnice ce insoteste creatia in valoare de peste doua milioane de euro, astfel ca acceleratia de la 0 la 200 km/h se va realiza in mai putin de sase secunde.

Seria vestilor bune va continua cu o viteza maxima de peste 350 km/h, in timp ce persoanele interesate de protectia mediului inconjurator ar trebui sa aprecieze ca, in ciuda performantelor extreme pe care le ofera, extrema sportiva cunoscuta sub denumirea de Mercedes-AMG (Project) One parcurge 25 km in modul electric. De apreciat pentru o masina cu sistemul de propulsie imprumutat din Formula 1.

Distribuie pe Facebook
mai multe