Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.9 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, prima generatie a masinii oferite de compania Volkswagen sub denumirea T-Roc R a primit de curand - zilele acestea, un facelift major. Disponibila la vanzare abia din 2022 - dupa cum anunta si comunicatul oficial de presa, mult anticipata versiune imbunatatita a sportivului SUV din gama producatorului cu sediul in Wolfsburg vine cu un design complet nou la nivelul partii frontale, cu diferite modificari fiind operate si in partea din spate a caroseriei.

Volkswagen T-Roc R Facelift

Volkswagen T-Roc R Facelift

De cealalta parte a portierelor - la interior, lista atractiilor principale debuteaza cu o plansa de bord redesenata vizibil, cu specialistii marcii germane ocupandu-se si de volanul cu trei spite, dar si de display-ul destinat sistemului de infotainment sau de comenzile specifice instalatiei de climatizare.

Sub capota - in schimb, prima generatie a masinii oferite de compania Volkswagen sub denumirea T-Roc R ramane cu un motor de 2.0 litri si 300 CP si dupa facelift-ul primit. O cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj completeaza - alaturi de tractiunea integrala 4Motion, pachetul tehnic ce caracterizeaza mult anticipata versiune imbunatatita a sportivului SUV din portofoliul producatorului cu sediul in Wolfsburg.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.9 secunde, cu acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima limitata electronic la o valoare de ~250 de kilometri pe ora - conform primelor informatii si detalii oficiale puse la dispozitia publicului larg.

Volkswagen T-Roc R Facelift

Volkswagen T-Roc R Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Volkswagen T-Roc R Facelift
mai multe