Masina cu motor de 2.0 litri si 306 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 306 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 306 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.7 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, actuala generatie a masinii oferite de Mercedes sub numele de A-Class se vinde - zilele acestea, intr-un numar covarsitor de variante si configuratii. Printre versiunile puse la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai nou, si o savoare comercializata sub denumirea AMG A 35 "Edition 55" - ce sarbatoreste a 55-a aniversare a diviziei de performanta AMG.

Disponibila la vanzare doar pana in noiembrie - conform unui comunicat de presa, respectiva optiune se remarca in special prin prelungirea proeminenta si flaps-urile dedicate spoilerului fata, insa adevarul este ca nici pragurile laterale redesenate ori difuzorul posterior extrem de bine sculptat nu vor trece - asemeni eleronului de la nivelul plafonului, complet neobservate.

Mercedes-AMG A 35 "Edition 55"

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului interior continua - printre altele, cu o evacuare dubla si un set de jante din aliaj cu diametrul generos de 19 inch, in timp ce meniul caracteristic interiorului cuprinde inclusiv o tapiterie din piele bi-colora, finisata intr-o combinatie contrastanta de negru, plus rosu. Din peisaj nu lipseste - daca mai trebuia cumva spus, nici volanul multifunctional cu trei spite.

Sub capota, masina botezata simplu - insa extrem de sugestiv, Mercedes-AMG A 35 "Edition 55" nu aduce nimic nou comparativ cu aroma standard, astfel ca propulsia este asigurata in continuare de un motor turbo de 2.0 litri, ce lucreaza alaturi de o transmisie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 306 CP.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - si de aceasta data, relativ inutil de precizat, in numai 4.7 secunde. De cealalta parte, viteza maxima este limitata la 250 de milometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant variaza intre 8.3 si 8.8 litri la 100 de kilometri - asa cum se mentioneaza in fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Mercedes-AMG A 35 "Edition 55"

Mercedes-AMG A 35 "Edition 55"

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes-AMG A 35 "Edition 55"
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2022